Облаштування маршрутів в околицях села Дземброня

Наймальовничим та найбільш популярним туристичним маршрутом до Обсерваторії є шлях від села Дземброня на гору Вухатий Камінь і далі по Чорногірському хребту на гору Піп Іван. 2-4 листопада волонтери фундації «Карпатські стежки», якою керує начальник Явірницького пошуково-рятувального відділення Василь Фіцак, у центрі села Дземброня встановили новий стенд з картосхемою туристичних маршрутів та встановили оновлені вказівники. Про це Василь Фіцак повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Минулого та цього року було відновлено маркування та прорізка на маршрутах – Дземброня- Вухатий Камінь-Смотрич та Дземброня- полонина Чуфрова. Отже на даних маршрутах було встановлено 14 вказівників.

Нагадаємо, що нещодавно за ініціативи рятувальників, які працюють у приміщенні Обсерваторії на горі Піп Іван, та волонтерів фундації «Карпатські стежки» було промарковано туристичні маршрути та встановлено стовпи з інформацією для тих, хто піде на Чорногору взимку. Таким чином відбувається підготовка до зими. Загалом рятувальники та волонтери поставили понад 40 стовпів і понад 100 табличок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *