4-ий інформаційний день проєкту PIMReC – Aнонс

У суботу, 11 вересня, з 9:00 до 13:00 відбудеться інформаційний захід присвячений безпечному туризму в горах у літньо-осінній та зимово-весняний сезон та створенню Міжнародного навчального центру для польсько-українських рятівників в рамках проєкту програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 «Адаптація колишньої обсерваторії на горі Піп Іван до потреб високогірного рятувального навчального центру (PIMReC)».

Інфодень проєкту PIMReC відбудеться на Вижнянському перевалі (поблизу місечка Ветліна, Польща).

Під час зустрічі учасники дізнаються про основні правила поведінки в горах в екстремальні ситуації, принципи організації та проведення гірських сходжень, а також дотримання головних правил безпеки у горах. Для цього координаторами проєкту було розроблено спеціальні листівки «Безпекак у горах».

Запрошуємо усіх охочих!

Додамо, що реалізація проєкту «Адаптація колишньої обсерваторії на горі Піп Іван для потреб високогірного рятувального навчального центру» (PIMReC) є можлива завдяри фінансовій підтримці Європейського союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *