Інфраструктурна група проєкту обговорила план робіт на літні місяці

1 червня відбулась онлайн-зустріч інфраструктурної групи проєкту PIMReC “Адаптація колишньої обсерваторії на горі Піп Іван до потреб високогірного рятувального навчального центру”, який реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020.

У зустрічі взяли участь ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда, голова інфраструктурної групи PIMReC, проректор Прикарпатського університету Ярослав Шинкарук, начальник відділу управління проектами, менеджерка PIMReC Любов Зінюк, менеджерка з фінансів Ольга Григорів.

Вони обговорили план дій щодо ремонтно-будівельних в обсерваторії на наступні три місяці, взаємодію із польським архітектором, який згідно з проектом здійснює наглядову функцію в інфраструктурному компоненті, домовились про форми подачі фото та відеозвітів про виконані роботи для ЩОДЕННИКА БУДІВНИЦТВА на сайті проєкту.

Також було внесено пропозицію внести корективи у надісланий на розгляд партнерів сценарій промоційного ролику про проєкт PIMReC, який  буде зроблено Програмою транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020. Зокрема, йшлося про необхідність продемонструвати у ролику не тільки роботу рятувальників, а й істотні інфраструктурні зміни в обсерваторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *