Тренінги рятувальників відбудуться у липні

31 травня відбулась додаткова координаційна онлайн-зустріч менеджерів проєкту PIMReC “Адаптація колишньої обсерваторії на горі Піп Іван до потреб високогірного рятувального навчального центру”, який реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020. Вона стосувалася виключно частини узгодження організаційних питань щодо запланованих проєктом тренінгів рятувальних служб на територіях України і Польщі, які було перенесено на цей рік з минулого року у зв’язку з карантинними обмеженнями.

У зустрічі взяли участь начальник відділу управління проектами, менеджер PIMReC Любов Зінюк, менеджер проєкту від Варшавського університету Юрій Ткачук, заступник начальника Головного Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, менеджер проєкту Микола Бурлак, менеджер проєкту від Гірської  добровільно-рятувальноі служби – Бещадська група Кароліна Ківьор.

Нагадаємо, 27 травня під час V Координаційної онлайн-зустрічі Керівного комітету проєкту PIMReC Микола Бурлак, Кароліна Ківьор, Любов Зінюк, Юрій Ткачук запропонували низку можливих форматів проведення спільних тренінгів рятувальників на територіях обох країн. Однак для прийняття остаточних рішень партнери мали додатково з’ясувати у санітарно-епідеміологічних установах обох країн останні зміни щодо карантинних обмежень.

Тож сьогодні, виходячи з отриманої інформації, домовились про проведення двох спільних тренінгів з 15 по 18 липня в Україні та з 22 по 25 липня у Польщі у звичному форматі та із запланованою проєктом кількістю людей. Останні заплановані проєктом чотири тренінги партнери врішили провести відразу  після закінчення процедур із закупівлі чергової частини рятувального обладнання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *