Скоординували дії в умовах воєнного стану в Україні

27 квітня 2022 р. в онлайн-форматі відбулося восьме засідання Координаційного комітету партнерів проєкту PIMReC “Адаптація колишньої обсерваторії на горі Піп Іван до потреб високогірного рятувального навчального центру”, який реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020.

У зустрічі взяли участь грантхолдери – представники Прикарпатського національного університета імені Василя Стефаника на чолі з координатором проєкту, ректором Ігорем Цепендою, головою Інфраструктурної групи PIMReC, проректором Прикарпатського університету Ярославом Шинкаруком та менеджерки проєкту, начальниці відділу управління проєктами Любов Зінюк; партнери проєкту з Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, що були представлені головним фахівцем сектору міжнародного співробітництва Віталієм Вербним; партнери з Бещадської добровільної групи гірського порятунку (GOPR), що були представлені менеджеркою проєкту Кароліною Кавьор та партнери з Варшавського університету в особі менеджерів проєкту Юрія Ткачука та Яна Тигельського.

Партнери обговорили особливості виконання проєкту в умовах воєнного стану в України, розглянули які активності є можливість провести до кінця проєкту і де необхідно внести незначні зміни до бюджету проєкту.  Консорціум обговорив питання щодо тендерних процедур та закупівлі запланованого в проєкті  обладнання, а також стан будівельних робіт на даний момент.

Партнери задекларували прагнення завершити проєкт вчасно – дату офіційного відкриття Обсерваторії заплановано на 28 липня, однак за об’єктивних причин, можливо, що строки завершення можуть бути перенесені на три місяці.

Також було погоджено, що чергове засідання Інфраструктурної групи проєкту відбудеться після 15 травня у будівлі Обсерваторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *